top of page

Sterke leiders zijn Authentieke leiders

grondwerk paarden.jpg
Ontdek welke authentieke kwaliteiten het beste in onszelf én anderen teweeg brengen. Ervaar hoe de kleinste gedragsveranderingen een groot verschil maken in de reactie van een paard.
We geven een inkijkje in hoe paarden sterke leiders herkennen en volgen. Dat begint met erkennen wat er in potentie in onszelf aanwezig is en dit helder uitdragen.
The Art of Leadership 
Voor leiders van een transformatie en jonge professionals die streven naar een evenwichtige balans tussen ecologische, economische en sociale waarden in hun werk en leven.
We houden het simpel en veilig. We hanteren principes van wederzijds respect, vertrouwen, grenzen stellen en het algehele belang dienen. Maak kennis met de Art of Leadership van HorseDream® Nederland.
Een snelle en indringende manier van feedback krijgen op jou manier van leidinggeven, zonder oordeel.
Heerlijk buiten in een gemoedelijke sfeer experimenteren met en leren van elkaar .
Nooit gedacht dat zo'n sterk dier zo rustig en zacht is in de omgang.
Dit is iets om te ervaren.
De training is buiten op locatie in Wijk bij Duurstede. We werken in groepen van 8 deelnemers met 3 paarden aan eenvoudige leidoefeningen en wisselen deze af met momenten van reflectie en theoretische onderbouwing.

Kosten voor de 1-daagse training
Art of Leadership bedragen € 395 (incl lunch)
Kom kennismaken met de aanpak van HorseDream® tijdens een proeverij en krijg een inkijk in wat de 1 daagse training Art of Leadership jou biedt.  

Kijk op de agenda voor de eerstvolgende datum.


Kosten € 75 (als deelnemer) en 
€ 25 (als observant)
IMG-20190516-WA0018.jpg
bottom of page