top of page

Contact

Maak kennis met de aanpak van HorseDream

 

Kom naar een proeverij*.

Bel Miranda 06 125 23 222 of

mail@mirandapaardencoaching.nl.

Openingstijden:

 

  • maandag t/m vrijdag 9.00 - 18.00 uur

 

  • zaterdag 12.00 - 16.00 uur.

Je mail is verzonden

Met dit formulier deel je persoonlijke gegevens met ons, zodat wij je kunnen informeren en contact kunnen opnemen. Deze gegevens worden nooit met derden gedeeld. Lees hierover meer in onze privacy verklaring.

  • Youtube
  • Linkedin
  • Instagram

Kosten Proeverij* 

€ 75 als deelnemer

€ 25 als observant

vrijgesteld van BTW

Gratis voor jonge professional.

Groene drager van de Bosscherwaarden

Onze locatie ligt in de Provincie Utrecht, in het buitengebied van Wijk bij Duurstede, de Bosscherwaarden.   
 

De paarden leven bij ons in familieverband en lopen vrij rond op het terrein. Ze worden met respect behandeld en daarom vertrouwen ze mensen. Er heerst een natuurlijke en ongedwongen sfeer. 

Wij werken voor ondernemers die een transitie naar een circulaire bedrijfsvoering willen maken. We helpen jou met de vraag waarmee jij komt en dragen zorg een betrouwbare leeromgeving.

In onze training en coaching gaat  het over praktijkleren met paarden. Dit combineren we met theorie over veranderkunde, gedragswetenschappen en bedrijfsmanagement. We helpen je inzichten en leerpunten naar de werksituatie te vertalen.

Wij zijn supporter van het herstelplan biodiversiteit en dragen zorg voor bodem en water. We gebruiken duurzame energie van de lokale Wijkse Energiecoöperatie. Bij ons sereren we duurzame lunch, koffie- thee-, sapjes, hapjes & gebakjes.

We zorgen voor jouw veiligheid als deelnemer aan onze training en coachsessies. Paarden zijn vluchtdieren en dat vraagt van  jou als deelnemer dat je in hun nabijheid verantwoordelijk bent voor  je eigen handelen.

 

In onze training en sessie geldt de conditie dat mens en paard meedoen uit vrije wil. Dat maakt dat ongeacht of je ervaring hebt met paarden, het veiig is om deel te nemen. We wijzen erop dat onze Algemene voorwaarden van toepassing zijn voor jou als deelnemer aan een training en coachsessie.  

Op onze trainingslocatie werken we buiten en binnen. Je kunt je op de meeste weersomstandigheden kleden. Tip: draag makkelijke water- en winddichte kleding en stevige waterdichte schoenen. 

familie Friesche paarden.JPG
Inspiratie1704observeren.jpeg
20210304_101045[1].jpg
bottom of page