top of page

Contact

Maak kennis met onze aanpak en bezoek onze locatie.

Bel voor een vrijblijvende afspraak 06125 23 222 of mail mail@mirandapaardencoaching.nl.

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 9.00 - 18.00 uur en op zaterdag van 12.00 - 16.00 uur.

Je mail is verzonden

Met dit formulier deel je persoonlijke gegevens met ons, zodat wij je kunnen informeren en contact kunnen opnemen. Deze gegevens worden nooit met derden gedeeld. Lees hierover meer in onze privacy verklaring.

Groene drager van de Bosscherwaarden

Onze locatie ligt in de Provincie Utrecht, in de uiterwaarden van Wijk bij Duurstede.  
 

Onze klanten zijn bedrijfseigenaren binnen het netwerk van Corporate Sustainable Responsibility (CSR) en medewerkers van bedrijven, die waarden van sociale rechtvaardigheid en het behoud van onze planetaire grenzen weerspiegelen.

Onze paarden leven in familieverband in een zogenaamd 'paddock paradise', waar ze vrij rondlopen. Ze worden met respect behandeld en daarom vertrouwen ze mensen. Er heerst een natuurlijke en ongedwongen sfeer. 

Zelf dragen we ook bij aan CSR door het bevorderen van de biodiveriteit, bodem- en waterkwaliteit, gebruiken we groene energie en werken we aan een gesloten kringloop in het gebruik van natuurlijke grondstoffen.

 

We zorgen voor een veilige setting voor deelnemers aan onze training en coachsessies. Paarden zijn vluchtdieren en hier dien je je bewust van te zijn in hun nabijheid. Je bent zelf verantwoordelijk voor je handelen en mens en paard doen mee uit vrije wil. 

We wijzen erop dat onze Algemene voorwaarden van toepassing zijn voor deelnemers aan een training, event en een-op-een coaching. 

familie Friesche paarden.JPG
IMG-20190516-WA0014.jpg
20210304_101045[1].jpg
bottom of page