Miranda Paardencoaching

Lekdijk West 16

3961 MC Wijk bij Duurstede

+31 6 - 125 23 222 

mail@mirandapaardencoaching.nl

kvk 30222036 

 

Groene drager van de Bosscherwaarden

Miranda Paardencoaching is gericht op het ontwikkelen van leiderschap voor natuur-inclusieve vormen van organiseren. 

© Miranda Boland, januari 2020

persoonlijk leiderschap
teamontwikkeling
organisatiekracht
voor transitie naar natuur-inclusieve vormen van organiseren
Leiderschapsontwikkeling - the corporate approach
  • Wix Facebook page

In een tijd waar veel mensen een opleiding hebben gevolgd en niet meer als vanzelfsprekend volgzaam meewerken, is er een transformatie nodig. Samenwerken en co-creëren vragen om een omgeving waarin mensen elkaar vertrouwen en respect hebben voor elkaars kennis en kunde. Dat vraagt om ruimte binnen veilige kaders om te experimenteren wat passend is.

 

Want waar we ook voor staan in deze tijd is dat oude gangbare systemen van lineaire economie en industrialisatie hun langste tijd hebben gehad. Wat er voor in de plaats komt, is nog ongewis en dat is ongemakkelijk. Paarden hebben mensen sinds heugenis geholpen bij het ontwikkelen van een nieuwe weg. Ze leven in kuddeverband waarbinnen een aantal ordenende principes leidend zijn, die ook voor ons mensen gelden. In contact met paarden kunnen we ons weer essentiële zaken bewust worden, die we door de waan van de dag over het hoofd zijn gaan zien. 

Horse Assisted Education is een indringende manier om in een veilige omgeving te experimenteren met vraagstukken waar we voor staan en hoe we ons leiderschapspotentieel kunnen inzetten om meer dingen beter te doen. 

Proef de ongedwongen sfeer bij Miranda Paardencoaching in de Bosscherwaarden, buitengebied
 van Wijk bij Duurstede. Bekijk de foto's <  >

Wetenswaardig

Equine Assisted Experience week
1 - 7 june 2020

HorseDream® 
the corporate approach

​Team 

Wanneer je samen meer dingen beter wilt doen en onderling duidelijkheid wilt krijgen in een gezamenlijk hoe en wat, kom dan naar een teambuilding met paarden.

 

Horse Assisted Education is een unieke en krachtige ervaring in samenwerking met paarden en brengt een positieve verandering in het team teweeg. Hoewel we met paarden werken, gaat het over mensen en hoe zij onderling samenwerken.

Meemaken? Vraag een prijsopgave aan.

Coaching

In een coachrelatie helpen paarden ons te werken met thema's als vertrouwen, respect en begrip. Dit kan ons helpen om ons bewustzijn te vergroten, waardoor onze ware creatieve geest zich kan uiten.

De feedback komt van drie bronnen, te weten paarden, video-opnamen en een coach.

 

Maak vrijblijvend een afspraak voor een kennismaking.

Reflectie bij volle maan

Reflecteren op steeds weer een ander thema bij volle maan en een kampvuur.