"Organisations of the future are collaborative, innovative, networking, emergent, dynamic organisations more akin to living organisms". Giles Hutchins

Leadership experience

Leidinggeven vanuit het perspectief van een gemeenschappelijke doel gaat over meer dingen beter doen. Als overheid en bedrijven die werken aan een transitie in de landbouw, de zorg, of energie, heeft u als leidinggevende vertrouwen nodig van werknemers, stakeholders en partijen daarbuiten om tot een effectieve samenwerking te komen. 
Paarden volgen leiders die zorgen voor richting, harmonie en vitaliteit. Paarden dagen mensen instinctief uit de leiding te nemen. U wordt als leider uitgedaagd de rol te pakken, die past in de situatie waarin u samen belemmeringen of obstakels overwint. De paarden helpen u congruent te zijn, dat wil zeggen dat u hoofd, hart en handen verbindt tot een heldere, authentieke boodschap.  
Bij Miranda Paardencoaching biedten wij open en veilige experimenteerruimte met paarden om te werken aan leiderschapsvaardigheden, met de beproefde aanpak van Horse Dream® - the Corporate Approach. 
Vind een experience die werkt!
  • U weet dat de gebaande paden niet tot iets nieuws leiden en u staat open om te onderzoeken wat wel mogelijk is;
  • u weet dat er voorbij wat comfortabel is u tot een inzicht komt;  
  • u kent het principe van reflecteren en kunt dit toepassen op uzelf in een groep professionals om te leren welke interventies naar een doel leiden;
  • als u een uitdaging heeft om mensen mee te nemen in een verandering, weet dan dat authentieke leiders makkelijk volgers krijgen. 
Zet als leider uw kwaliteiten in! 
Paarden geven zonder oordeel feedback op uw kwaliteiten als leider als het gaat om authenticiteit, congruentie en integriteit. Ze nodigen uit tot harmonie en vitaliteit, maar dagen u ook uit om kwaliteiten in uzelf en anderen naar boven te halen. In de aanpak van HorseDream® leert u actiegericht een paard te leiden uit vrije wil.  De aanpak van HorseDream® is doeltreffend door haar combinatie van structuur, inhoud en ervaringsleren. 
Praktisch informatie
In een één- of tweedaagse training werkt u aan leiderschapsvaardigheden in relatie tot vraagstukken in uw werk. We werken in groepen van 6 tot 8 deelnemers met paarden buiten op 1,5 meter afstand. Ervaring met paarden is niet nodig, In oefensituaties werkt u met het paard vanaf de grond. De paarden zijn niet beleerd volgens een bepaalde methodiek en reageren derhalve niet op trucs of aanwijzingen. Het gaat puur om wat u als intentie neerzet in uw lichaamstaal, waarin u zich mentaal, emotioneel en fysiek uit. 
 
De een-daagse trainingen worden gegeven op vrijdag  van 9.00 tot 17.00 uur. De tweedaagse trainingen op donderdag en vrijdag. Overnachting in de buurt is mogelijk bij Het Veerhuys te Beusinchem of Hotel Florian in Wijk bij Duurstede.
Data voorjaar 2021:
Eén- of tweedaagse training op 21/05 - 11/06 - 02/07 of  17 & 18 juni
Tijdens de training komen de volgende thema's aan bod
I - Observeren, leiden en doeloriëntatie
II - Leiden en teamoriëntatie
Miranda Paardencoaching

Lekdijk West 16

3961 MC Wijk bij Duurstede- 

+31 6 - 125 23 222 

mail@mirandapaardencoaching.nl

kvk 30222036 

 

Groene drager van de Bosscherwaarden

Miranda Paardencoaching is gericht op het ontwikkelen van leiderschap voor natuur-inclusieve vormen van organiseren. 

© Miranda Boland, 25 maart 2021