"Organisations of the future are collaborative, innovative, networking, emergent, dynamic organisations more akin to living organisms". Giles Hutchins

Leadership experience

IMG-20190516-WA0018.jpg
leiden en geleid worden.jpg
grondwerk paarden.jpg
20210304_101045[1].jpg
Leidinggeven vanuit het perspectief van een gemeenschappelijke doel gaat over meer dingen beter doen. Als leidinggevende binnen een bedrijf of instantie heb je vertrouwen van mensen nodig om samen die verandering in gang te zetten.
 
Paarden helpen je bewustworden welke authentieke kwaliteiten in jezelf én in anderen voor verandering zorgen. 
Paarden volgen leiders die zorgen voor richting, harmonie en vitaliteit. Paarden dagen mensen instinctief uit de leiding te nemen. Door met een paard oefensituaties aan te gaan ontdek je wat in de gegeven context past. Ze helpen je congruent zijn, dat wil zeggen dat je denken en handelen dezelfde message uitzenden en dat vertaalt zich in een heldere, authentieke koers. 
Wij bieden een open en veilige experimenteerruimte om te werken aan leiderschapsvaardigheden met de beproefde aanpak van HorseDream®. Een doeltreffende aanpak door haar combinatie van structuur, inhoud en ervaringsleren. 
Vind een experience die werkt!
  • Je weet dat de gebaande paden niet tot iets nieuws leiden en staat open om te onderzoeken wat wel mogelijk is;
  • je weet dat je voorbij je comfort zone tot inzicht komt;
  • je kent het principe van reflecteren en kunt dit toepassen op jezelf in een groep professionals om te leren welke interventies naar een doel leiden;
  • als je een uitdaging hebt om mensen mee te nemen in een verandering, weet dan dat authentieke leiders makkelijk volgers krijgen. 
Zet als leider je authentieke kwaliteiten in! 
We bieden een 1-daagse training the Art of Leadership en een tweedaagse teamtraining. Maatwerk in de vorm van een case-clinic of brainstorm met paarden is in overleg leverbaar. Informeer naar de mogelijkheden -> contact
 
We werken in kleine groepen van maximaal 8 deelnemers onder begeleiding van 2 trainers. In oefensituaties werk je met het paard vanaf de grond. De paarden zijn niet beleerd volgens een bepaalde methodiek en reageren dan ook niet op trucs of aanwijzingen. Het gaat puur om wat je als intentie neerzet in je lichaamstaal, waarmee je jezelf mentaal, emotioneel en fysiek uitdrukt. Ervaring met paarden is niet nodig.
 
De een-daagse trainingen worden gegeven op vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. De tweedaagse trainingen op donderdag en vrijdag. Overnachting in de buurt is mogelijk bij Het Veerhuys te Beusinchem of Hotel Florian in Wijk bij Duurstede.
Tijdens de training komen de volgende thema's aan bod
I - Observeren, leiden en doeloriëntatie
II - Leiden en teamoriëntatie
Tijdens een introductieworkshop krijg je een beeld of deze training bij jou/jullie past. Kijk op onze agenda voor data.