"Organisations of the future are collaborative, innovative, networking, emergent, dynamic organisations more akin to living organisms". Giles Hutchins

The art of leadership

IMG-20190516-WA0018.jpg
20200512_182421[1].jpg
grondwerk paarden.jpg

Vind een experience die werkt!

  • Je weet dat de gebaande paden niet tot iets nieuws leiden en staat open om te onderzoeken wat wel mogelijk is;

  • je weet dat je voorbij je comfort zone tot inzicht komt;

  • je kent het principe van reflecteren en kunt dit toepassen op jezelf in een groep professionals om te leren welke interventies naar een doel leiden;

  • als je een uitdaging hebt om mensen mee te nemen in een verandering, weet dan dat authentieke leiders makkelijk volgers krijgen. 

 

Leidinggeven aan een transitie naar een circulaire economie en regeneratief vermogen gaat over meer dingen beter doen. Als verantwoordelijke voor deze missie stuur je op intrinsieke motivatie en draagvlak in de top van de organisatie. Als beleidsmedewerker binnen een overheidsinstantie breng je stakeholders bij elkaar en zoek je transdisciplinair naar mogelijkheden om verandering in gang te zetten. Dit alles gaat makkelijker wanneer je de authentieke beweegredenen kunt aanspreken, in jezelf en in anderen. 

We bieden een 1-daagse training Art of Leadership met open inschrijving. We werken in kleine groepen van minimaal 6 en maximaal 8 deelnemers, onder begeleiding van 2 trainers.

De training wordt gegeven op vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. Tijdens de training komen de volgende thema's aan bod

I - Observeren

II - Leiden in nabijheid en op afstand

III - Doeloriëntatie

Waarom paarden? Zij volgen leiders die zorgen voor richting, harmonie en vitaliteit. Paarden dagen mensen instinctief uit de leiding te nemen. Door met een paard oefensituaties aan te gaan, bekrachtig je je leiderschap en congruent zijn. Je bent helder in je doel en koers, omdat je vanuit je authentieke beweegredenen handelt. Dit kost jou ook de minste energie, met het hoogst mogelijke resultaat. 

Wij bieden een open en veilige experimenteerruimte om te werken aan leiderschapsvaardigheden met de beproefde aanpak van HorseDream®. Een doeltreffende aanpak door haar combinatie van structuur, inhoud en ervaringsleren. Ervaring met paarden is niet nodig.

 

Kom kennismaken en ontdek of deze training bij jou past. Kijk op onze agenda voor data.