top of page

MyQuest 

Jongerenprogramma

 

MyQuest helpt jongeren bij het ontdekken en werk maken van hun talent. Dit doet MyQuest in de vorm van een persoonlijk leiderschap programma voor jongeren van 17 t/m 23 jaar. Het programma is motiverend en helpt de jongeren om keuzes te maken en daarbij trouw te blijven aan zichzelf.
 
Tijdens de Quest Trek worden de jongeren in staat gesteld hun motieven in vijf dagen grondig te onderzoeken.Spiegelen met paarden is een waardevolle toevoeging aan het programma. De jongeren hebben tijdens de Quest Trek veel één op één en groepsgesprekken met een coach.
 
Tijdens de Paardencoaching staan ze oog in oog met een paard, waarbij ze even niet hoeven te praten, en leren ze hoe ze overkomen op anderen. Veel dingen doen ze non-verbaal en onbewust, het paard laat hen dan zien wat hun houding en gedrag voor invloed heeft op anderen en zichzelf. Dit kan erg confronterend zijn voor de jongeren. Wij hebben gezien dat dit tot grote stappen kan leiden in hun veranderingsproces.
 
Miranda Paardencoaching was één van de paardencoaches tijdens een Quest Trek. Ze is erg betrokken en vertaalt het gedrag van het paard op een heldere manier aan de jongeren.
bottom of page