Contact

Wil je je aanmelden voor een van onze inleidende workshops, trainingen of persoonlijke coaching of een offerte op maat, vul dan onderstaand formulier in. We dragen zorg voor je privacy.
Vermeld om welke training of workshop het gaat.
Wil je liever direct contact, stuur een bericht naar
mail@mirandapaardencoaching.nl
of bel 06 125 23 222

Je mail is verzonden

Contactgegevens
Miranda Paardencoaching
Lekdijk west 16
3961 MC Wijk bij Duurstede
06 125 23 222

mail@mirandapaardencoaching.nl
www.mirandapaardencoaching.nl
kvk 30222036 
Miranda Paardencoaching
people-planet-profit for true prosperity
 
All true prosperity is based on providing value; each interaction is a value-for-value exchange.

 

  • Wix Facebook page
Met dit formulier deel je persoonlijke gegevens met ons, zodat wij je kunnen informeren en contact kunnen opnemen. Deze gegevens worden nooit met derden gedeeld. Lees hierover meer in onze privacy verklaring.

Groene drager van de Bosscherwaarden

De locatie ligt in het agrarisch natuurlandschap De Bosscherwaarden, nabij het historische stadje WIjk bij Duurstede. 
Op 2 hectare land hebben de paarden een natuurlijke leefomgeving. Het gaat om een familie Friesche paarden, bestaande uit de twee merries Ava (2000) en Vrija (2006), en de ruin Zen (2007). Van april tot november zijn ze een deel van de dag op een schraal grasland aan de Lekdijk west. Het andere deel van de dag en in het late najaar tot vroege voorjaar zijn ze op een terrein met een paddock en groepsstalling. Boven de groepsstalling is een trainingsruimte, geschikt voor groepen tot 10 personen. We werken in groepen van 8 deelnemers en 2 trainers/coaches.

De locatie ademt een natuurlijke en ongedwongen sfeer uit. Het land is in extensief beheer, wat resulteert in een biodiverse vegetatie en bijhorende diersoorten. Dit levert ook een hoge kwaliteit groen en droogvoer voor de paarden. De paarden struinen dag en nacht over het terrein. Door deze omstandigheden leven zij als kudde in harmonie met elkaar en zijn ze vitaal.   
Als deelnemer aan een (groeps)coaching ben je buiten met paarden. Er gelden algemene voorwaarden voor ieders veiligheid, met twee condities en die zijn dat (i) je zelf verantwoordelijk bent voor je handelen en gedrag, en (ii) dat mens en paard meedoen uit vrije wil. Ook als je geen ervaring hebt met paarden is het veilig om deel te nemen. Zie ook onze Algemene voorwaarden. 
We zijn buiten en geven daarmee het volgende kledingadvies. ​Draag water- en winddichte kleding en stevige, waterdichte schoenen. 
Koffie en thee zijn bij de prijs inbegrepen. Voor een (h)eerlijke lunch wordt tegen meerprijs gezorgd.
20200512_182421[1].jpg
20210304_101045[1].jpg