top of page
The-Horse-Assisted-Education-Week-701x293px.jpg

Unlock solutions for sustainable change

Verbind je met je diepere intentie voor een leefbare aarde. Ontwikkel een heldere, authentieke manier van communiceren en ondersteun zo jouw passie voor duurzame verandering.
Registreren: mail@mirandapaardencoaching.nl of bel 06 125 23 222
Art of leadership training

Datum: vrijdag 2 juni 2023

Tijd:       9.00 - 18.00 uur

Prijs:       € 245 (vrijgesteld van btw)

                incl. lunch

# dln:      8 deelnemers, 3 paarden,                  1 trainer en 1 begeleider

Een-op-een coaching

Datum:  5 en 7 juni 2023

 

Tijd:       10.00 - 12.00 uur

               13.00 - 15.00 uur

               16.00 - 18.00 uur

 

Prijs:      € 195 (vrijgesteld van btw)

               incl. filmopname

Als jonge professional werk je aan een leefbare aarde.

 

Dat is wie je bent.

 

De uitdaging is om je stem te laten horen zodat je impact kunt maken voor een duurzame wereld van morgen.

Of je nu verandering teweeg wilt brengen vanuit een organisatie, je eigen bedrijf, een sociaal ondernemerschap initiatief, authentieke communicatie opent deuren voor mogelijkheden om de verandering in gang te zetten.

Ontwikkel je authentieke stem met behulp van paarden en ontsluit zo jouw unieke potentieel in een effectieve communicatie, vanuit jouw passie om verandering teweeg te brengen.

Paarden zien ons zoals we zijn. Ze nodigen ons uit om bewust aanwezig te zijn en in het moment te handelen. Zo zie je mogelijkheden waar je je anders niet bewust van zou zijn geworden.

Paarden leven in kuddeverband. Dat is hun overlevingsmechanisme. Hun waarnemingsvermogen geeft hen informatie. Paarden zijn doorlopend in een staat van coherentie, waarin het hart en het brein samenwerken. Paarden geven ons toegang tot die staat van hart-brein coherentie. In deze staat kunnen we ons meer verbinden met onszelf, anderen en de wereld. Paarden gebruiken dit mechanisme om te vluchten. Wij mensen zijn geen prooidieren, maar kunnen dit mechanisme gebruiken om ons te verbinden met onze ideeën om verandering in gang te zetten.

We werken met de aanpak van HorseDream®, ontwikkeld binnen het wereldwijde netwerk van Horse Assisted Education en gericht op het uitdragen van verbindend en dienend leiderschap. 

We werken met inzet van paarden, omdat de ervaring leert dat in de aanwezigheid van paarden je ondervindt dat je krachtig en moedig, zacht en energiek kunt zijn, en overzicht krijgt over wat er speelt. Dit maakt jouw leiderschap effectief.

We werken vanaf de grond met paarden in eenvoudige oefeningen, binnen een veilige leeromgeving. In de training ben je met een groep gelijkgestemde jonge professionals. Je bent afwisselend deelnemer en observant. De feedback komt van paarden en observanten. In de coaching komt de feedback van de paarden en de filmopname. 

 

Je reflecteert op de waarneming van gedrag. Alles wat wordt gedeeld blijft vertrouwelijk. Je hoeft geen ervaring te hebben met paarden om mee te doen.

 

De training/coaching wordt gegeven door Miranda Boland, gekwalificeerd lid van de EAHAE sinds 2011.

bottom of page