Horse Assisted Education week juni 2021-

the experience of leadership

voor leiders, teams, coaches & trainers

Horse Assited Educations events

Bijzondere workshops in de eerste week van juni voor mensen die de waarden van authentiek leiderschap begrijpen en willen ontketenen

Wij zijn ervan overtuigd dat écht leiderschap ontstaat wanneer iemand leert welke authentieke kwaliteiten het beste in onszelf en anderen teweeg brengen. Om deze kwaliteiten te omarmen dien je deze eerst te leren kennen; het paard helpt ons bij deze bewustwording.
Ontdek in de week van Horse Assited Education hoe effectief paarden mensen eerlijke feedback geven. We bieden inleidende workshops over authentiek leiderschap, teamontwikkeling en train-the-trainer.
Je komt in een veilige leeromgeving met paarden. We werken buiten in kleine groepen en houden ons aan de coronarichtlijnen van de rivm.
The experience of leadership
Til leiderschapsontwikkeling naar een hoger niveau met "The experience of Leadership HorseDream® Nederland

Je kunt van alles leren en lezen over leiderschap of effectieve teams, en in theorie een absolute master zijn op dit gebied, maar het is de ervaring die ervoor zal zorgen dat je je leiderschapsstrategie naar een hoger niveau kunt tillen. De kleinste gedragsveranderingen kunnen een groot verschil maken in de reactie van een paard. Het paard laat je zien hoe we van een ‘matige’ een effectieve en duurzame leiderschapsstrategie maken.

20130922_153725.jpg